o nama

Portal www.restitucija.ba je stručni portal iz oblasti prava, ekonomije i drugih društvenih nauka. Mi se bavimo stručnim temama i naši saradnici su najkopetentniji  stručnjaci iz oblasti prava,  ekonomije i drugih društvenih nauka. Kroz stručne komentare druševenih pojava usmjeravamo naše korisnike i pomažemo da na što je moguće lakši način ostvare svoja prava. 

Naš portal prati objavu svih zakonskih propisa na području BiH , Federacije BiH, RS i kantona, te bez ograničenja činimo dostupnim svim korisnicima našeg portala. 

Ono što nas čini jedinstvenim jesu savjeti i stručne upute iz svih oblasti pravnih, ekonomskih i društvenih nauka. Putem našeg portala za kratko vrijeme bez obzira gdje se nalazi korisnik može dobiti odgovor na traženo pitanje kao i uputu kako da riješi svoj problem. Također u ime korisnika rješavamo njihove probleme ukoliko su u domenu riješivosti. 

Portal je posebno namjenjen za našu dijasporu diljem svijeta koji vape za informacijama iz naše nam drage BIH. Želimo da im svaki njihov problem bude riješiv bez obzira na daljinu i o čemu se radi. Rado učestvujemo u svim humanitarnim aktivnostima i stojimo na raspolaganju za pomoć u tim aktivnostima. 

Ne bavimo se dnevnim informacijama i cilj nam je da opstanemo i ostanemo kao ozbiljan savjetodavan portal iz obalsti prava, ekonomije i drugih društvenih nauka.

Dobrodošli nazad!

Logirajte se na račun ispod

Kreiraj račun!

Popunite polja ispod za registraciju

*Registrovanjem na našu web stranicu prihvatate Uslove i odredbe i Pravila privatnosti.

Resetujte vašu lozinku

Unesite svoje korisničko ime ili email adresu da poništite lozinku.