Info@restitucija.ba
+387 63 653 463

Usluge

Restitucija > Usluge

Usluge

Sve usluge Agencije za naplatu šteta RESTITUCIJA

saobracajne-nezgode

Saobraćajne nezgode

Broj vozila na putevima i učesnika u saobraćaju se povećava iz dana u dan, što sa sobom nosi i povećan rizik od saobraćajnih nezgoda. Upozoravamo da budete oprezni, pratite saobraćajne znake, vežite se, ne pričajte na telefon, ali ako se ipak desi nesreća pozovite nas!!

nezgode-na-poslu

Nezgode na poslu

Prema podacima kojim se raspolaže nesreće na poslu se u velikom broju dešavaju na području BiH. Uzrok tih nesreća je u 90% greškom poslodavca što daje za pravo da radnik potražuje štetu. Mnoge štete ostanu ne naplaćene zbog bojazi radnika da ga poslodavac ne sankcioniše. Često je da su ti strahovi neopravdani jer su radnici u velikom broju osigurani ali i gdje nisu poslodavac ne trpi veliku štetu. Ako ste doživili nesreću na poslu pozovite nas, mi će mo za vas štetu naplatiti!!!

nezgodne-na-javnom-mjestu

Nezgode na javnom terenu

Nezgoda se može dogoditi na bilo kom javnom mestu, a Vi imate pravo da vam tako pričinjena šteta bude nadoknađena. Upali ste u šakt, poplava na putu vam je uništila auto, ujeo vas je pas, pali ste iz javnog prevoznog sredstva, javite se prvo u hitnu, pozovite policiju da sačini zapisnik a onda pozovite nas da naplatimo štetu!!

stete-privredno-poslovanje

Štete u privrednom poslovanju

Bavite se određenom djelatnošću, imate potraživanjua a nikako da vam plate, neznate koji je najbolji advokat, troškovi zastupanja su veliki, spremite svu dokumentaciju u vezi potraživanja i pozovite nas mi dolazimo na adresu, preuzimamo postupak i vama donosimo novac!!