Info@restitucija.ba
+387 63 653 463

USKORO!!! PONUDA SVIM NAŠIM KLIJETIMA ZA UČLANJENJE BEZ OBZIRA DA LI SE RADI O FIZČKIM ILI PRAVNIM LICIMA!!

Restitucija > Uncategorized > USKORO!!! PONUDA SVIM NAŠIM KLIJETIMA ZA UČLANJENJE BEZ OBZIRA DA LI SE RADI O FIZČKIM ILI PRAVNIM LICIMA!!
  • Restitucija
  • Nema komentara

USKORO!!! PONUDA SVIM NAŠIM KLIJETIMA ZA UČLANJENJE BEZ OBZIRA DA LI SE RADI O FIZČKIM ILI PRAVNIM LICIMA!!

Agencija je u završnim aktivnostima priprema ponude za sve naše klijente, a koji se tiču mogućnosti učlanjenja na godišnjem nivou. Ova ideja se rodila na temelju iznesenih zahtjeva naših klijenata, a poniknuti iskustvima koje su stekli boraveći i živeći u zemljama evropske unije. Naime, radi se o zahtjevima za pružanje pravnih savjeta  i drugih povoljnosti, ali na bazi članarine bez obaveze plaćanja. S obzirom da Agencija razumije potrebe naših klijenata, odlučila je da našim klijetima ponudimo mogućnost godišnjeg učlanjenja.

Svaki član bi potpisao pristupnicu uz obavezu plaćanja godišnje  članarine u  određenom minimalnom godišnjem iznosu. Članovi bi imali pravo na besplatne prave savjete za vrijeme perioda  trajanja članarine i pogodnosti u vezu advokatskog zastupanja. Agencija bi  snosila određen procenat troškova zastupanja za advokate koji sa Agencijom imaju sporazum o saradnji.

U najskorije vrijeme će za buduće članove na stranici biti objavljen link,  gdje će se moći preuzeti pristupnica i dobiti informacije u vezi postupka i uvjeta učlanjenja.