Info@restitucija.ba
+387 63 653 463

NUDIMO USLUGE REGISTRACIJE SVIH VRSTA PRAVNIH SUBJEKATA, TE IZRADE AKATA NEOPHODNIH ZA RAD PRAVNIH SUBJEKATA

Restitucija > Uncategorized > NUDIMO USLUGE REGISTRACIJE SVIH VRSTA PRAVNIH SUBJEKATA, TE IZRADE AKATA NEOPHODNIH ZA RAD PRAVNIH SUBJEKATA
  • Restitucija
  • Nema komentara

NUDIMO USLUGE REGISTRACIJE SVIH VRSTA PRAVNIH SUBJEKATA, TE IZRADE AKATA NEOPHODNIH ZA RAD PRAVNIH SUBJEKATA

Agencija za naknadu svih vidova štete “Restitucija” u okviru registrovane djelatnosti nudi i usluge registracije svih oblika pravnih subjekata bilo da se radi o privrednim društvima, nevladinim organizacijama (udruženja građana, fondacije) ili obrtima. Mi za ovu vrstu usluga angažujemo stručna lica koja su kvalifikovana da na najstručniji i najkvalitteniji način u veoma kratkim rokovima pruže usluge. Također izdavanje radnih dozvola, privremenih i stalnih boravaka, “D” viza, su u sklopu asortimana usluga koje nudi Agencija.

Prije nego se odlučite registrovati pravni subjekt, vama je potreban savjet: šta je najbolje za vas, koji oblik subjekta da registrujete, koliko je novca potrebno da registrujete, koje uslove trebate uspuniti, koje se vaše poreske obaveze itd?

“Mi vam nudimo iscrpne pravne savjete bez bilo kakve novčane naknade, koji će vam zasigurno pomoći da se odlučite na taj korak”

Dođite i uvjerite da ovu nisu samo prazne priče. Tel/061/142-003 ili putem stranice www.restitucija.ba na linku “PITAJTE”!